Handgemaakt in Utrecht! Vanaf €499,=

Fiets&Ik geeft mensen op de leer-werkplaats de kans zich te ontwikkelen en zich te verbinden aan het product dat zij maken. Daarnaast slaat Fiets&Ik een brug tussen leer-werkplaatsen en de maatschappij, met als doel begrip van en voor het bestaan van deelnemers van leer-werkplaatsen in Nederland. Zo maken we de werkplaats winstgevender, laten we u kennismaken met de sociale werkplaatsen en helpen de fietsenmakers met hun ontwikkeling. Zo werken we samen aan een mooie toekomst!

 

In de werkplaats van Fiets&Ik is de fiets de verbindende factor. De deelnemers zijn zeer divers. Zo werkt de één aan zijn verslavingsproblematiek, de ander is psychiatrisch patiënt of dakloos/thuisloos of heeft een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Fiets&Ik geeft de maker van de fiets een identiteit in het eindproduct. Dit bestaat uit het aanbrengen van de naam van de bouwer op de fiets. De herkenbare fiets zorgt ervoor dat de maker zijn eigen fiets kan identificeren. Aan de andere kant wordt het voor de consument duidelijk dat de aanschaf van dit product iemand in de eigen omgeving helpt. Er worden gerecyclede fietsframes gebruikt, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het product. De overige onderdelen zijn nieuw op een duurzame manier, zoals zij dat voor ogen hebben. Zo kan het heel goed dat degene, die laatst nog naast een achtergelaten fiets lag te slapen op de Oude Gracht, hetzelfde frame een nieuw leven geeft!

Bart Fagel

Leer-werkmeester Wij 3.0

Openingstijden:

 

Maandag : 09:00u -  12:30u   &  13:00u   -  16:00u 
Dinsdag : 09:00u -  12:30u &  13:00u -  16:00u
Woensdag : 09:00u -  12:30u &  13:00u -  16:00u
Donderdag : 09:00u -  12:30u &  13:00u -  16:00u
Vrijdag : Gesloten